Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Save the date - 14 oktober

Detta vill du inte missa! - Föreläsning med Anders Hansen - Träna för din hjärna –“Hjärnstark”

SAVE THE DATE!

Passa på att boka in redan nu: 14 oktober 2019, kl. 14:00-15:30, Quality hotell, Vänersborg.

FoU primärvård och Fyrbodals Hälsoakademi bjuder alla intresserade medarbetare inom primärvård att ta del av föreläsningen kostnadsfritt.

Föreläsningen arrangeras gemensamt med FoU primärvård, Fyrbodals Hälsoakademi och Vänersborgs kommun. Sprid gärna informationen vidare till dina medarbetare. Du anmäler dig i länken nedan.

Anmälan till föreläsning ”Hjärnstark” 14 oktober kl 14:00

Vänersborgs kommun bjuder in allmänheten kl.18:00 till Anders Hansens föreläsning”Skärmtid”. Ingen anmälan behövs till kvällens föreläsning.

Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ? Se då till att röra på dig och boka en föreläsning med Anders Hansen. Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss, det här gäller för både barn och vuxna, ja, till och med för äldre!

Anders Hansen, överläkare i psykiatri, berättar om den senaste vetenskapen kring hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa. Anders har skrivit böckerna “Hälsa på recept”, “Hjärnstark” och “Skärmhjärnan”. Ev frågor besvaras av monica.blakstvedt@vgregion.se

Välkomna!

 

Senast uppdaterad: 2019-06-25 14:33